Inteleg de gluma pana in panzele albe...dar daca ar citi "asupritoarea" thread-ul as avea multe explicatii de dat
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cum ma, tu, tocmai tu ?!? s-a dat lumea cu cur'n sus bai vere... Gata, s-a dezintegrat brigada... Te pierduram!
Piei din fata ochilor nostri, ca ne molipsesti
Te-ai gandit macar pt o secunda ca poate fetele astea 2 nu glumesc?? Ai idee ce pierzi?
Comment
-
ce pierde ma ? am vazut eu cum e cu ele.. si nu e cine stie.. dark nu te speria sunt cu tine.. dar.. in ceea ce priveste casatoria... am un cuvant de spus ))))))))sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Avand in vedere ca in Septembrie se numara bobocii si se incepe scoala, trebuie sa strangem bani pentru a ajuta copii sa aibe tot ce le trebuie si sa invete bine sau sa mazgaleasca ce doresc . Asadar, Skandal ma pus pe mine sa strang bani pentru Casa de copii, suma se stie ca este de minim 10 RON si s-a facut o lista. Cei care sunt inscrisi pe lista si nu numai ei, vor fi rugati sa doneze sumele dorite la intalnire fulger sau la cele saptamanale.
Multumesc pentru intelegere.sigpicBIKER INSIDE
Comment
-
S-ar putea sa trec si eu astazi prin zona. M-am intalnit cu sorin_pss si m-a rugat sa mai dau pe la intalnirele de la Polivalenta. Vrea cineva sa aduc si interfata pentru resoftare? Avand in vedere ca vin pe doua roti n-as vrea sa am bagaj suplimentar la mine.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment