loganele sau vandut in tara noastra cu miile , lumea sa obisnuit cu el ca vechea dacia , frigider , dulap , masina nesigura , vai mama ei , doar buna de carat pe camp ; nu putem noi ,o mana de oameni sa schimbam soarta loganului.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu stiu de ce s-a mai facut poll pt 18.10.2009 si 25.10.2009 cand pozele vad ca se fac sambata la intalnire de la polivalenta,parca era vorba de ceva fabrica dezafecata sa iasa masinile in evidenta,eu am sa fac un efort sa vin sambata asta,dar nu cred ca vor fi sanse,pt ca lucrez si nu vreau sa apar la intalnire echipat ca de razboi,ca va trebui sa plec la munca
nu promit nimic,dar sper sa ajung sambata cu masina coafata la intalnire,singura mea dorinta e sa ma bagati in fata,ca sa pot pleca primul,va multumescsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by Canto View PostSkandal cand se face si la noi asa ceva:P?
1000 si ceva de masini si 4000 de oameni ... dar un avantaj mare fata de noi ... sprijinul Dacia(Renault)...\
plus inca o poza dintr-un ziar romanesc...
Asa ca ...
Comment
-
gmv...azi ne intalnim din 2 motive, destul de importante zic eu (saptamanala + pozatu ) daca nu vrei sa vii cu masina curata e doar probema ta Eu stiu un singur lucru : nu voi face poze la masini murdare !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Corect Jokereeee!!! Cine nu are masina curata, nu poate sa apara in poze!! Este normal ca atunci cand vrem sa facem poze, pt baza noastra de date, poate candva com face o brosura de prezentare, sau altceva.......nu putem sa avem in poze masinile murdare.
Cine poate sa inteleaga acest aspect....bine, cine nu, NU va aparea in poze!!
Prezent si eu azi, cu masina curataaaa!!!
sigpic
Comment
Comment