pai daca umbli dupa PSS-uri.......la altceva nu-ti mai sta gandul plecasei cand m-am apucat sa fac poze data viitoare te trag in jpg primul bafta
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SAMBATA 28.11.2009 , se va face un reportaj despre Logan Club Bucuresti , la polivalenta , ora 15:00.
Se doreste de catre Bogdan Stan - Redactor Auto Expert , sa arate ce inseamna pasiunea despre masini si nu numai , va fi evident si o sedinta foto la care vor lua parte toate masinile indiferent de tuning , se doreste sa se arate un colectiv si ca sa ramana intre noi loganistii un mic secret : tipul a ramas placut impresionat de ceea ce a citit pe forum la sectiunea bucuresti.
Doresc daca se poate : masini curate , parcate cum trebuie si sa pastram curatenia ...
Comment
-
Scz de off: De acum tre sa ne invatam sa mancam semintele cu tot cu coaja si ambalaj si-n plus sa bem sucurile cu tot cu sticle...Am inteles!! vom incerca si asta... ce nu face omu ptr binele clubului !!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
@PCH..te primim cu drag......o sa vin si eu sambata...si nu mai aduc seminte k sa fie curat
@skandal..bine puncat dud ...sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
o sa incerc sa ajung si eu...dar de dimineata plec pitesti-targoviste-fieni...sper sa ajung...off:MCD-ule..ne auzim la telefonsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment