si azi pe frig am fost multi astept la vara sa vedem am fost vreo data 50 ? nu cred .... poate ajungem la cifra aceasta in vara
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Originally posted by Lanceru' View PostSaru' mana de poze !
Frig domne frig
Comment
-
lasati omu in pace, ce daca are aparat foto mic, important e sa faci o poza calitativa, nu conteaza 12 mp, si asa nu ai unde sa o expui, parerea mea ca maxim 2 mp sunt de ajuns si in acei 2 mega ai calitate pe micul ecran, in mare parte conteaza si aparatul dar si in mare parte conteaza cine si cum le face iar cel mai important este sa fie cineva la fiecare intalnire sa se vada ca suntem prezenti. asa ca mii de multumiri lui thejock3rul!lipsa text
Comment
-
Subscriu la spusele lui Bleizer.. Traiasca Jok3r! )
Comment
-
sambata vii toare pe 27, majoritatea suntem plecati la Intalnirea Regionala Brasov......va trebui sa urmaresti pe forum cine va veni sambata viitoare, desi nu multi, ca sa sti cu cine vei avea placerea,,,
pana atunci poti veni in fiecare seara la Kiseleff, acolo unde iarna este patinoar, incepand cu ora 21.00.....baftaTraieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
prezenta azi...cred ca vin direct de la munca
jokere nu se accepta asa ceva, cum adica sa absentezi si azi???? te trecem absent nemotivat
ps: la multi ani alex, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce`ti doresti (totusi te astepam la poli cu o bere fara alcool)sigpic
Comment
-
Prezent si eu azi-
P.s: pt sdp - lasa ca ma revansez eu in special pt dexteritatea ta de speriat si pt restul: Alexspeed, CGK,
si cei doi raniti:d Eu4yas si fuguletz - care au blecat cu "buba"
Comment
Comment