reclama se face pe " anunturi " nu pe un film in care normal prezinti intalnire de club ... nu doresc sa facem din intalnire BALCI sau TALCIOC ... in care UN FOTOGRAF isi face reclama... fi mai atent te rog la aceste fineturi ...
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
da mai mult bezme da?
multumesc blazer pentru poza si cafea.
o sa-i pun sigla de logan lu' BenZeMa ca sa i se faca si ei pozasigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
-
daca pot sa fiu carcotas.. de ce masina ta apare de 2 ori?? glumesc! .. tare.. se vede mai bine de data asta..
Comment
-
e un semn.. zice ca ar trebui sa mai vii si la fulgere, nu numai la poli
Comment
-
Originally posted by `dada View Postprezenta azi...cred ca vin direct de la munca
jokere nu se accepta asa ceva, cum adica sa absentezi si azi???? te trecem absent nemotivat
ps: la multi ani alex, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce`ti doresti (totusi te astepam la poli cu o bere fara alcool)Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
skandal ce ai mah? esti ofticat ca apari aproape ultimul in filmulet?
Bleizer ai cam exagerat cu filmuletul asta... mai ales poza de la final e criminala
Din punctul meu de vedere cea mai mare greseala a fost la inceput unde ai scris ca folosesti un scaner. Probabil vede vreunul filmuletul asta si o sa creada ca Logan club e o banda de derbedei ce scaneaza frecventele politiei in timp ca comit ilegalitati (rutiere). Sincer eu asa as crede. De apreciat efortul si doar atat.
Later Edit:
Am vazut si al doilea filmulet asa ca, skandal, fi mai indulgent... ocupi o pozitie mai importanta... ti se rasoarna masina si ai de asemenea doua poze... una cu rotile la cer.sigpic
Comment
Comment