Vinde-mi si mie una buna
Fotbal
Collapse
X
-
Am una cumparata de mine , una primita la alegeri cand umblau aia cu sacosele sa atraga votanti , una de la Petrom si una nu mai stiu de unde . Scule gen Adidas nu am . Daca poti ia-mi si mie una , da-mi pm si ne intalnim sa facem troc ( imi dai mingea si eu iti dau banii ).Ce bun e un fotbal la timpul lui .
Maine iau terenul astazi nu am timp , ma duc la Kandrei sa-mi pun un filtru la AC . Sau vedem , poate ma duc .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Sa nu uitati de rezervare... In caz de oameni mai am un prieten! Daca sambata nu mergem la fotbal v-am spart intru in voi cu BenZeMasigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Florynelu , stau in Fundeni .
Sunt 2 variante pt a ajunge la teren :
1. Mergi pe Pantelimon , treci de Cora , de Auto Marcu's si dai de un semafor ; stanga spre Com Pantelimon - Calarasi , dreapta spre gara Catelu . Virezi dreapta , dupa 20m ajungi la un alt semafor unde iarasi virezi dreapta ( sos Dudesti Pantelimon ), pe stanga este o firma de tuning auto si dupa ea este intrarea in incinta Antilopa ( spre teren va indruma portarul )
2. De la intersecti de la Morarilor venind dinspre Basarabiei mergi spre Gara Catelu . Cum s-a terminat gara , virezi stanga ( sos Dudesti Pantelimon ) si mergi inainte . Pe stanga sunt 2 intrari in Cora . In dreptul celei de a doua pe partea dreapta este intrarea in Antilopa .
Au banner la intrare , Club Sportiv ( fotbal - tenis parca scria ) Ana Maria .
Daca nu va descurcati , tel meu este 0720777444 .
Va rog inca o data , confirmati pana vineri sa am timp sa-mi adun echipe daca nu mai veniti . Pret 90 ron/h , nu am platit avans .
1. Florin77
2 FloryneluB -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment