hai sa facem o gasca, astia de ne intalnim seara la agip, sa ne strangem vreo 10 si sa o punem de-un fotbal pe un sintetic
Fotbal
Collapse
X
-
Consider ca seara dupa ora 8 - 10 e numai bine de jucat fotbal : Stiu urmatoarele terenuri : Tineretului , parcuri Morarilor - spre Pantelimon , Parcul ala din spatele Tineretului (nu sh cum se numeste ) , parcul Plumbuita (Dna Ghica) etc !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
La fotbal ma bag si eu daca este sambata seara ( intre 18.00-22.00 ). Pe terenul din spate de la Delfinului nu va bagati , sunt neseriosi . Se fac programarile la 2 persoane , la una telefonic si la alta prezenta la teren .De trei ori am fost 2 grupuri programate la aceeasi ora , de 2 ori am ramas pe teren a treia oare a trebuit sa plecam . Va recomand in spate la Cora in incinta Antilopa ( 0722396275) un teren sintetic ( cam micut dar merge ) , se poate rezolva si in sala Antilopa ;sau pe Lia Manoliu ( 0788443439- pe terenul mare ) sau la Polivalenta unde va adunati chiar pe aleea pe unde intrati spre ea in dreapta in parc sunt 3 terenuri ( tot terenul mare ; 5 la5 sau 6la6 este Ok ) . Teren misto ( adica mare ca pe alea mici te inghesui ) mai este in Voluntari langa podul de la centura in fosta ferma de pui . In Voluntari si in spate la Cora au si barulet cu sucuri si bericioaice pt cine vrea .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Parerea mea...In TEI este baza sportiva cu 3 terenuri de fotbal in stare de functionare(celelalte acum sunt in constructie). Este reducere pentru studenti un milion/ora. Dupa mine conditii sunt(e mereu mai plin ) si este si terasa de langa cu bancute si bere/suc rece.Cine vrea se poate interesa(0788 625 334)
Comment
-
Eu zic sa facem o lista mai intai sa vedem cine joaca fotbal, sa zicem de la 10 seara, intr-o zi in timpul saptamanii, ca sa stiu sigur sa ma interesez de un teren cum zice cristi cam la 1 milion ora, sa vina 10 ron de pers. Sau mai putin daca suntem mai multi
Comment
Comment