Daca ramane o data , o locatie si-o ora stabilita dinainte , cu siguranta , pentru a fi mai multi, mai aducem ceva oameni ! Parerea mea !
Fotbal
Collapse
X
-
1. Avionul Negru
2. Thejock3r
3. Bezmeticu
4. Pacco
5. Florin77
6. Florynelu
7. CAnnabYS ... Omu din umbra...
8 ... 10 (totusi 15 nu sunt cam multi?)
Comment
-
Daca jucam o ora ajung 10 . Dar daca jucam 2 nu cred ca facem fata in 10 , ai nevoie de trei echipe . Totusi sa joci 2 ore in continuu ..........La cat de des joc eu o ora o fac fara probleme dar la 2 ma internez . Cred ca si voi .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Suntem 7 . Hai sa mai stam pana sambata , duminica , sa vedem cine mai apare , poate se baga si Paulic , poate mai aducem si alti prieteni ( eu mai aduc 2 sigur ) sa fim la numar si sa rezervam pt saptamana viitoare ( sambata 20.00-21.00 sau 22.00 ) pt ca azi sau maine nu mai gasim noi teren liber . Eu obisnuiesc sa joc 2 ore .
Daca va dati acordul toti , rezerv eu terenul din Antilopa , e frumos pt ca are si vestiar si barulet . Nu stiu dusul daca functioneaza . Ce ziceti ?B -X X - DDF x 2
Comment
-
Eu ziceam sa fim numai loganisti, ca se cam dizolva atmosfera daca aduci tu 1 prieten eu 1 prieten si tot asa, se pierde ideea....Dar daca nu avem de ales, atunci asa sa fie! La antilopa acolo da-ne si noua niste detalii te rog, cat costa, pe unde vine, si mergem daca e.
Comment
-
Si eu vreau ca si tine doar Golani . Dar daca nu avem incotro ce facem , mergem in 8? Sun mai tarziu , pe la 10.30 , intreb cat costa ora si daca primesc confirmarea de la inca 4 dintre voi fac rezervarea .
1. Avionul Negru
2. Thejock3r
3. Bezmeticu
4. Pacco
5. Florin77
6. Florynelu
7. CAnnabYS
8. Paulic ( joci ? )
Next.........................Last edited by FLORIN77; 10 July 2008, 08:43.B -X X - DDF x 2
Comment
Comment