O sa mai vorbesc eu cu dan tec si cu fik si cu crisneg
Fotbal
Collapse
X
-
Nu cred ca as vrea sa contati pe participarea mea pentru ca sambata asta merg in tandarei.
Comment
-
@ Thejock3r : am ceva probleme la firma.
se pare ca daca nu imi schimb "comportamentul" se vor lipsi de mine.(vrajeli) e altceva la mijloc.
dar astea sunt problemele mele....De aia zic ca sunt constrans sa lucrez muuult pentru a schimba parerea sefilor.
in plus trebuie sa merg la revizie cu masina ...Deci e posibil sa merg acasa(+ ca ai mei vor sa se mute la casa si iarasi sunt nevoit sa ii ajut cu transportul)
Comment
-
Vin si eu dar sunt arbitru...Sau portar ,da mai bine atacant.
Imi tine Andrei locul si eu ma fac spectator pensionarLast edited by felixb; 10 July 2008, 22:14.
Comment
-
Asta am zis si eu , saptamana viitoare pt ca asta nu mai gaseam liber . Eu oricum fac rezervarea , daca voi va razganditi sau nu confirmati am de unde aduna trei echipe . In concluzie , fac rezervarea ( vineri sau sambata de la 8-10 ) si astept pana joi sa confirmati . Ar fi bine sa stabilim pana atunci ce facem daca suntem mai putini ( 8 ex ) mergem sau nu ? Pe mine nu ma deranjeaza .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Sambata maine ?
ar fii bengos!
o sa mai cumpar o mingie adidas de la coca cola.. Cu 25 lei.. De la cineva.. Aveti voi mai ieftin ? Facem o cheta? Luam o mingie calumea? Sa mai iesim sa mai alergam si noi ca toata ziua cu fundu in masinasigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
Comment