JOC: Tuning pentru loganurile noastre !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru urmatoarele 2 extrageri, va pune YNP-ul banii pentru mine.. ca tot zicea el ca poa sa dea si 100lei/extragere..

p.s. nu e gluma FOF.. poti sa-l intrebi..
    REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• este intelegerea voastra , cotizatia sa apara! bafta participantilor!

Comment

• corect , banii sa fie la numar ...

Comment

• Adevarat, adevarat

Comment

• cu banii luati de a joc am facut urmatoarele :

-instalatie xenon h1
            -traseu de la toba finala pe mijloc + tips
            - bara spate custom

Photo0876.jpgPhoto0892.jpgPhoto1025.jpg

Asteptam poze cu modificarile celorlalti care au fost extrasi si vor extrasi.
            sigpic

Comment

• sa barai cu placere .. ai facut ce ai facut si tot nevopsita ai lasat-o

Comment

• Felicitari Fane, arata interesant bara spate.

Hai sa pun si eu o lista cu micile modificari facute de mine la masinuta:
                - schimbare lumini bord
                - schimbare lumini consola
                - schimbare prima plafoniera (de la plafoniera cu 3 becoleduri la plafoniera cu 1 instalatie de 24 de leduri)
                - montaj a doua plafoniera (de fapt mutat plafoniera din fata mai in spate )
                - colantat barile cromate in folie carbon
                - si anvelope de iarna

Si daca am noroc o sa mai intre o schimbare pana la craciun

Detalii cu schimbarile gasiti aici si aici

PS: am mai contribuit si eu cu ceva finante la aceste schimbari dar au meritat toate
                Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• inca odata ma bucur sa va urmaresc,in primul rand sunteti simpatici foc,iar in al doilea sunteti de invidiat.sper sa reusesc si eu chestia asta la mine la Craiova.(asta daca nu va supara).
                  sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Leo ai tot sprijinul nostru, iar daca reusesti sigur tre sa aparem pe la regionale si sa incepem sa ne etalam modificarile din joc
                    Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• multumesc Toranaga,la regionale ne vom vedea,sper sa mai conving si alti colegi ai mei sa vina.
                      sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Originally posted by leo_negrescu View Post
                        inca odata ma bucur sa va urmaresc,in primul rand sunteti simpatici foc,iar in al doilea sunteti de invidiat.sper sa reusesc si eu chestia asta la mine la Craiova.(asta daca nu va supara).
                        Leo , parerea mea este sa mai asteptati , sa va cunoasteti mai bine , sa fiti prieteni intai de toate si pe urma sa te gandesti la jocul tiganesti.
                        nu uita ca increderea este toata baza la acest joc !

PS. felicitari baieti pentru ciuningul masinilor voastre

Vineri ies afara , haideti cu banii , sambata v`a fi a 4-a extragere !

Comment

• maine vin si eu cata sa dau cash-ul si restanta, oriunde ne strangem ;) !!!
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• felecitari baieti pentru modificarila aduse masnilor voastre
                            Nu intotdeauna ce este frumos este si adevarat, dar nici ce este adevarat nu este intotdeauna frumos.

Comment

• Din pricina unui eveniment nefericit, sunt nevoit sa plec din Bucuresti pana maine. Maine ii voi da celui care castiga astazi la joc cei 50 de lei. Multumesc pentru intelegere!

Comment

• Cine a iesit?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google