sambata ii facem o vizita acasa , o rezolvam pana la urma .
JOC: Tuning pentru loganurile noastre !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
L-am ajutat cand a ramas cu masina borsind ulei,nu i-am cerut nimic,si acum procedeaza asa!!!! frumos!!!
V-am zis sa-l lasam ultimul sau sa-l scoatem din joc pentru ca nu mi-a inspirat incredere!!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Daca pana sambata nu vina sa aduca banii, aflam unde sta si mergem la el acasa pentru a sta de vorba cu tatal lui. Nu as vrea sa-i facem ceva la masina, nu se cade. Pun pariu ca se mai uita pe forum, si daca da, il rog sa vina vineri sau sambata la intalnire ca sa nu iasa mai rau.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
A fost bine cand a luat cashu? sa ne raspunda!!!
Cand toti ceilalti au dat dovada de seriozitate si au adus la timp banii?
Originally posted by Mario Popa View PostPun pariu ca se mai uita pe forum, si daca da, il rog sa vina vineri sau sambata la intalnire ca sa nu iasa mai rau.
ynp_46
bulangiu de 5 stele
Send Message
User Lists
Ultima Activitate: Azi 01:05sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Acum am vazut...tragerile nu erau la 2 saptamani? Nu stiu daca o sa fiu in Bucuresti, asa ca daca faceti tragerea dau banii luni celui care a iesit...
Nu o considerati rautate din partea mea, dar asa a fost pana acum si ma pregatisem pt saptamana viitoare...(serviciul ocupa mult timp si din cauza asta nu prea ajung des la intalniri...)Zambeste! Maine poate fi mai rau...
Comment
-
Comment
Comment