JOC: Tuning pentru loganurile noastre !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by CataFOF View Post
    a dat banii ynp-ul ?
    Originally posted by ynp_46 View Post
    hahahahaha
    Lui Ynp sa`i treceti sub nick titulatura de Nesimtit, nici pana azi nu l`a sunat pe Razvan sa`i dea banii .

Originally posted by ToranagaSama View Post
    Am discutat Razvane Dupa ce iti platesti datoria primesti banu.
    Toranaga, lucrurile astea le rezolvati voi in privat , chiar nu va e putin rusine sa lungiti atata cu banii omu` asta ?

Comment

• FANICA a inceput cu realizarile , noi trebuia sa le continuam, problemele le rezolvam tot intre noi! sa nu stie toata lumea!

Comment

• Mai are de asteptat cam 1-2 luni pana o sa dea banii. O sa spuna ca ii e rusine sa vb cu el.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• la toamna cind vom continua jocul vom sti pe cine sa alegem!

Comment

• Originally posted by B-53-SDP View Post
            Mai are de asteptat cam 1-2 luni pana o sa dea banii. O sa spuna ca ii e rusine sa vb cu el.
            asta pana intr`o seara cand o sa fie vizitat pe acasa.

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
              Toranaga, lucrurile astea le rezolvati voi in privat , chiar nu va e putin rusine sa lungiti atata cu banii omu` asta ?
              Discutiile dintre mine si Razvan, ne privesc pe mine si pe Razvan. Nu vad care este problema ta. Nu eu am inceput aceasta discutie. Asa ca ai putea sa fii mai atent la comentarii.
              Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• toranaga , si tu devii nesimtit ?
                pe mine nu ma intereseaza problemele voastre in PRIVAT , eu doar ti`am zis sa`i dai omului banii si sa nu o mai lungesti atat , ce asa greu de inteles ?
                tie ti`ar convenii sa fi ultimul si sa alergi dupa fiecare sa`ti dea banii in zile diferite ?
                hai sa nu ne mai doara asa tare`n c#r de altii si sa fim oameni.

Comment

• Eu nici nu am stiut ca mai am de dat bani:|, il sun acum pe razvan.pff....

Comment

• Nici nu ti-am spus eu ca mai trebuie sa dai bani pentru cineva.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• ON: Eu cu banii de la joc mi-am achizitionat un mp3 player Pioneer cu toate functiile si a trebuit sa-mi repar si ceva la masina.
                      Last edited by CataFOF; 23 May 2012, 18:55.
                      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Ce aveti mah ? S-a umflat fasolea in voi ?
                        Cine raspunde de concursul asta? Sa ia masuri sau se inchide sandramaua!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nu am sters posturile ca sa se vada cu ce oameni putem continua in toamna.
                          Aici se inchide, se v`a redeschide la toamna dupa ce stabilim cu cine si cum vom proceda

Si in momentul de fata cel care a luat ultimul banii mai are de adunat de la unu-altul.
                          Last edited by CataFOF; 23 May 2012, 18:56.

Comment

• UP, toamna a venit, concediile s`au terminat...deci, mai invartim roata o data ?
                            Daca o mai invartim, eu sunt primul pe lista !

1. CataFOF

Daca sunt ceva propuneri sau sfaturi, go for it !

Comment

• Propun sa facem un calendar cu tragerile, astfel incat sa se stie clar cine, ce si cum.

Ar mai fi o chestie : castigatorul de tura asta sa stranga cash-ul pt tura urmatoare. Nu-i are pe toti, baga mana in buzunar.

Eu unul ma bag
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Ma bag si eu !
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google