a intervenit ceva in sistem.. si azi nu pot ajunge... va doresc fun!
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mersi, daca mai patesc asa o sa sun, nu conteaza ce retea ar fi fost, sunt obisnuit sa fiu taxat. (al meu e 0741.019.107)
Comment
-
mergem in coloana ? , vreau si eu detalii , ora de plecare , de unde , in ce fel , viteza de croaziera , eventual oprirea de la mijlocul drumului unde sa fie ... kestii din astea ...a ! da ! si cine e lider de grup sa ia semnite !!!
1. gionik
2. Laur
3. Stuke
4. Anreea_13
5. Da_MCD
6. Bezme
7. Felix
8. Miezu
9. Alex21
10.skandal
Comment
-
Multumesc de intelegere cataline...am sa rectific eu acuma lista.In urma unei discutii cu domnul vitriol, fac si un update
1. gionik
2. Laur
3. Stuke
4. Andreea_13
5. Da_MCD
6. Bezme
7. Felix
8. Miezu
9. Alex21
10.skandal
11.Vitriol
Pana acum, 11 oameni.......ce tare ar fi sa fim si 11 masini sau chiar mai multe :Psigpic
Comment
-
1. gionik
2. Laur
3. Stuke
4. Andreea_13
5. Dan_MCD
6. Bezme
7. Felix
8. Miezu
9. Alex21
10.skandal
11.Vitriol
12.Stanlei ( Razvan)
Dar sper sa mai gasesc '' pensionari '' cu care sa formez si eu o coloana la viteza maxima de 120km/h, fara hyperviteze si slalomuri BBB-ule mergem frate incet economic , calculat , ponderat asa mai batranesteCu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei
Comment
-
120 e bine ... la urma alerg pe camp dupa roti ... sar piulitele din ea ca popcronul din tuci.
Frumos ar fi la 100 ca sa fim coloana ... sa avem timp de reactie ... eventual sa mergem pe 2 randuri ... sa vedem pe smecherii cu masinute rapizi cum depasesc 4 - 5 masini dintr-un foc.
Comment
-
1. gionik
2. Laur
3. Stuke
4. Andreea_13
5. Dan_MCD
6. Bezme
7. Felix
8. Miezu
9. Alex21
10.skandal
11.Vitriol
12.Stanlei ( Razvan)
13.Eu4yas (Cristian-Paul) B - 31 P A U
Salutari tuturor si numai de bine9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Mai completez si eu lista:
1. gionik
2. Laur
3. Stuke
4. Andreea_13
5. Dan_MCD
6. Bezme
7. Felix
8. Miezu
9. Alex21
10.skandal
11.Vitriol
12.Stanlei ( Razvan)
13.Eu4yas (Cristian-Paul) B - 31 P A U
14.sinx
Dupa cum s-a mai spus pe aici... merg si eu in conditiile in care o sa se mearga decent cu masina, nu slalomuri si 160km/h +.sigpic
Comment
Comment