Revin si eu cu o precizare in legatura cu viteza de croaziera: eu unu o sa merg cu maxim 110-120 km/h pe autostrada, asta daca va hotarati sa mergeti prin Pitesti. Daca mergem pe DN1, 80 km/h in localitati si 110 km/h pe "turbo bost" (Ploiesti-Campina) dupa aia pe serpentine, cu traficul, fara depasiri pe linie continua si asa mai departe. Cine se grabeste poate linistit sa se duca cu 500 la ora si ne vedem acolo, nu este nici un fel de problema. Chiar vreau sa ies la plimbare, nu la belit ochii dupa camere si radare.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
--------------------------------------------------------------------------------
1. gionik + 1-2 preteni
2. Laur
3. Stuke + fata
4. Andreea_13 + catalin
5. Dan_MCD + fata
6. Bezme + fata
7. Felix + Andrei
8. Miezu
9. Alex21
10.skandal + fata + 1 sau 2 ( posibil + un lancer )
11.Vitriol
12.Stanlei ( Razvan)
13.Eu4yas (Cristian-Paul) B - 31 P A U
14.sinx
15.Phanthom (Dan)
16. Dsign
Facem si noi ceva in seara asta????????se baga careva????????Last edited by Stuke; 10 February 2009, 17:40.Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
1. gionik + 1-2 preteni
2. Laur
3. Stuke + fata
4. Andreea_13 + catalin
5. Dan_MCD + fata
6. Bezme + fata
7. Felix + Andrei
8. Miezu
9. Alex21
10.skandal + fata + 1 sau 2 ( posibil + un lancer )
11.Vitriol
12.Stanlei ( Razvan)
13.Eu4yas (Cristian-Paul) B - 31 P A U
14.sinx
15.Phanthom (Dan)
16. Dsign
17. Bobbyred + fata ( eventual 1-2 pretenii,nu inca sigur )Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Vad ca eu cu BBB am ajuns subiect de ironii datorita faptului ca mergem mai incet. Daca e sa ne gandim la gluma cu iepurele si testoasa care se intreceau ,o sa iesim bine. Nu e frumos . Noi astia care nu fugim ( eu , vitriol , BBB si ceilalti )o sa admiram peisajul si o sa avem ce povesti cand ajungem acolo. Dar cred ca am devenit totusi cred ca ne intelegem si vom merge organizat ca sa ne facem o adevarata intrare demna de '' cea mai numeroasa filiala al logan club din tara ''. Frumoasa ideea despre'' unirea'' in drum cu celelalte cluburi din alte oraseCu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei
Comment
-
discutam in continuare despre 1 martie in " hai sa scriem " nu cred ca are rost sa facem thread special ptr 3 saptamani , am mutat acolo lista de persoane si programul artistic...
Comment
-
nu toata lumea intra pe trheadu ala.
mai degraba faceti altu special pt 1 martie sau lasam aici.
raman la parerea sa mergem pe dn1 , nu ca nu ar fi frumos pe a1 dar imaginitiva 30 de masini pe o banda de mers , nu ai loc de parcare(daca e nevoie, si va fi sigur) , drumul mai prost , claxaoane si injuraturi de la ceilanti participanti la trafic..deh ..o sa mergem la show , si nu la curse.
Comment
Comment