De vre-o 2 zile ma tine la pat o gripa...Lasa ca recuperez cand voi avea ocazia!
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma nene, tare rau buburuza... Uite-asa as vrea sa i-o trag vreunui increzut cu beamveu, cu Ligheanul de 200cp, motor RS... Tare as vrea sa vad mutra unui bizon de-asta...
Comment
-
Da da......ffff tare goanga aia mica....iar rasta man....dement frate....sa scoti capota de pe masina, si sa umbli cu slicuri dupa tine? Suuuuuper tareee!!!
Bemveu, 2006, 530 turbodiesel 20.000E.....lighean 1.4 mpi, 9000E ......... fata unuia cu bmveu, cand ii da fum un lighean cu motor RS.........PRICELESS!!!
Last edited by gionik; 19 August 2008, 08:42.sigpic
Comment
-
Filmu cu trabantuuuuuu cine a facut e rugat sa-l dea mai departe
Comment
-
Eu zic ca baietelul ala trotilat n-avea ce cauta la volan, putea fi urit... Ce incredere aveau pretenarii lui de-i stateau in fata masinii
Comment
-
Corect, fff bine zis.....Daca scapa trabantu de sub control, cred ca iesea cam nasol, mai ales ca parcarea era un pic aglomerata. Oricum, bine ca nu s-a intamplat nimica de genul asta, si pana la urma am avut parte de o seara reusita!!
P.S. Pretenarii lui cred ca aveau incredere in masina, si nu in el
Last edited by gionik; 19 August 2008, 11:36.sigpic
Comment
-
Si totusi unde este filmul? ... Hai laur ca stiu ca filmai, vezi ca am id de mess in profil
Comment
-
Da da......Ffff tare goanga aia mica....Iar rasta man....Dement frate....Sa scoti capota de pe masina, si sa umbli cu slicuri dupa tine? Suuuuuper tareee!!!
Bemveu, 2006, 530 turbodiesel 20.000E.....Lighean 1.4 mpi, 9000E ......... Fata unuia cu bmveu, cand ii da fum un lighean cu motor RS.........PRICELESS!!!
@gionik: Tin sa t anunt ca era 3000 turbo benzina.....Si nu costa decat 20.000"cred 50000" si reanault 5 motor 1.4 turbo nu costa 9000 costa 2 masini la 3000 una buna una de piese) si diferenta de pret cred ca isi cumpara un tir de renault 5)):baoum:Stock sunt, stock raman..:baoum:pana la gratar:sunbathing:
Comment
-
Originally posted by teC MCD View PostDa da......Ffff tare goanga aia mica....Iar rasta man....Dement frate....Sa scoti capota de pe masina, si sa umbli cu slicuri dupa tine? Suuuuuper tareee!!!
Bemveu, 2006, 530 turbodiesel 20.000E.....Lighean 1.4 mpi, 9000E ......... Fata unuia cu bmveu, cand ii da fum un lighean cu motor RS.........PRICELESS!!!
@gionik: Tin sa t anunt ca era 3000 turbo benzina.....Si nu costa decat 20.000"cred 50000" si reanault 5 motor 1.4 turbo nu costa 9000 costa 2 masini la 3000 una buna una de piese) si diferenta de pret cred ca isi cumpara un tir de renault 5))
sigpic
Comment
Comment