eu iau ampulicilina.. si multa aspirina saracului
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Noi ne cinstim cu NX!!!
Sa inteleg ca nici in seara asta nu se iese???
La 21.45 in parcare la kiss cine mai e interesat.Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
kisselef.. parcare stanga dreapta.. carol.. rond.. si cet.. bd. timisoara.. inainte.. nu cum face tramvaiul dreaptasigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
asta seara intalneala la kiss in parcarea de pe partea drepata. prezent al datorie la orele 21.
Comment
-
Ba, la CET nu mai e combinatie, s-a spart soseaua rau ... Abia daca mai poti ajunge in parcare, d-apai sa mai mergi si la cumparaturi.
Comment
-
In plus...La CET au si inceput sa opreasca la iesire..si-ti gasesc ei bube ;) Nu cred ca o sa mai ajung prea curand acolo !
K , pe partea dreapta pe langa sticleti ? )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
PAREREA MEA: sambata plecam la 8 din bucuresti sa ajungem pana in 10(sa avem timp si de o cafea) la pitesti!sa zicem sa ne intanlim la 8 in parcare la metro militari!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
Comment