Silviuleeeee, nu mai plange, ce naiba.....tu macar ai masina UNICAT !!! Si avand in vedere ca abia am citit topicul cu intalnirile oficiale, , si daca tot te vad atat de deprimat, m-am gandit sa iti aduc diseara cado....o lamaaaaa !!!
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mai nou masina mea a suferit un mic tuning in jurul orei 4:00 - 4:15 ... Unu cu un scooter mi-a intrat fix in bot in fata blocului ( depasea pe contrasens in curba ) ... Si s-a spoit pe toata masina ... Si asta nu mai e gluma ca cea de pe 1 Aprilie ... e chiar pe bune.
Comment
-
bezme....vezi ca-i uameni rai seara in parc...restul e logan :PLast edited by NerviiMei; 21 April 2009, 19:34.
Comment
-
imi pare rau Silviule ptr cele intamplate . Asadar baieti , in semn de solidaritate ptr colegul nostru, in seara asta nu se mai iese nicaieri. Sa-l lasam si pe Jenica in casa, poate mai are de batut covoare !!!!!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
jenica e napa.. n-a dat semn ) si nu mi-a urat deci.. mai bine sta acasa! silviule spune-mi cu ce te ajut... kandrei stai relax ca am vorbit cu uamenii rai si nu e bai... si daniel merge si primivarasigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
@SilviuB: Si pe cel cu scuterul nu l-ai batut asa un pic ?
Eu daca eram in locul tau muream cu el de gat ca si asa am o ura pe astia cu scuterele de nu se poate.
Da lasa ca intr-o zi cand o sa imi taie fata sau o sa iasa de pe o straduta fara sa se asigure si sa imi dea prioritate de gabarit tot il bat pe unu cu paru fara numar.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Comment