@tomu: trebuie doar sa dai click pe quote...
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vip3rutzu View Postmda.. avand parintii politzishti nu prea platesc nik.. ce-mi mai consum din credit sa-i dau lu ala sa vorbeasca..
Bine ... mai putin parcarea de la Carol ... Acolo m-am oferit sa ma duc si chiar am vrut sa ma duc luni odata cu Andrei ( Canto ) dar a zis lasa ...
P.S. Sa sti ca daca ma prinde pe loc imi iau amenda ca si tine ... sa nu crezi ca acuma sunt GOD pe sosea. Defapt chiar mi-am luat vara trecuta pentru nerespectarea semnului Acces Interzis.Last edited by SilviuB; 8 May 2009, 08:29.
Comment
-
asta seara ar fi intalneala la carol. din surse neoficiale, tinand si cont ca e meciul steaua dinamo pe ghencea, se pare ca in bucuresti va fi o desfasurare de forte de oridine destul de semnificativa.
mergem al carol sau cautam alta locatie?!?!?!
Comment
-
salutare ... diseara unde se da fulgeru .... ? ca vad ca vreti sa schimbati locatia :P va dau un sfat parcare real auchan mall
astea stai la racorica .... bei un cico si spargi o boaba ... fara galagie:P
sau daca nu un grand arena ... ca si acolo e la subteran ... te lasa sa stai daca nu faci galagie :
Comment
-
Pt nseara asta ar merge un Miorita, vorba vecinului.....sau tot Kiss, ca e central si oricum acolo nu se intampla nebuneli.Ar mai fi pescarus, parcul herastrau....locatii ar fi, numa sa ne hotaram mai repede, si sa ne anuntam intre noi cat mai rpd.
Si eu sunt cred ca nu are rost sa ne legam la cap, daca nu ne doare (de ce sa mergem la carol? ca sa mai primim cativa felicitari de la garcea...fara sa facem cerculete sau alte tampenii? Eu zic ca nu are rost)
sigpic
Comment
-
Un stelist convins....Respect Ma mir ca mai ai rabdare sa te uiti la meciuri, eu unul mi-am pierdut rabdarea, si de cat sa ma ia inima pe la tv, mai bine ma relaxez la o samnata, o barfa, etc.
Daca te razgandesti, sau daca te apuca si pe tine inima, si vrei sa iesi....sa nu eziti sa ne contactezi.....venim noi daca e, si te scoatem din casa, nu-i problema
sigpic
Comment
-
Originally posted by Ciukanu View Postsalutare ... diseara unde se da fulgeru .... ? ca vad ca vreti sa schimbati locatia :P va dau un sfat parcare real auchan mall
astea stai la racorica .... bei un cico si spargi o boaba ... fara galagie:P
sau daca nu un grand arena ... ca si acolo e la subteran ... te lasa sa stai daca nu faci galagie :
Originally posted by gionik View PostPt nseara asta ar merge un Miorita, vorba vecinului.....sau tot Kiss, ca e central si oricum acolo nu se intampla nebuneli.Ar mai fi pescarus, parcul herastrau....locatii ar fi, numa sa ne hotaram mai repede, si sa ne anuntam intre noi cat mai rpd.
Si eu sunt cred ca nu are rost sa ne legam la cap, daca nu ne doare (de ce sa mergem la carol? ca sa mai primim cativa felicitari de la garcea...fara sa facem cerculete sau alte tampenii? Eu zic ca nu are rost)
Comment
-
-
Originally posted by DomnulK View Postmah, tu stai pe aici prin zona s nu stiu eu?!?!?!?
hai in fata la casa presei, unde scri emare bursa romana de marfuri, sunt si chioscuri cu bunatati, mai un suc, mai o samanta, nu ne f**e nimeni la icre. e drum privat)
Comment
-
Comment