Buna idee cu Grand Arena, nici nu apuc sa incalzesc motorul si as fi acolo. Nu stiu daca vin diseara, ori meci ori intalnire, ma mai sucesc eu pana atunci, am termen de gandire.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by gionik View PostUn stelist convins....Respect Ma mir ca mai ai rabdare sa te uiti la meciuri, eu unul mi-am pierdut rabdarea, si de cat sa ma ia inima pe la tv, mai bine ma relaxez la o samnata, o barfa, etc.
Daca te razgandesti, sau daca te apuca si pe tine inima, si vrei sa iesi....sa nu eziti sa ne contactezi.....venim noi daca e, si te scoatem din casa, nu-i problema
Comment
-
Originally posted by bezmeticu View Postda tu esti un mare smecher in sine.. )Originally posted by GR99WRC View Postce mai MC nu ti ajunge strada ?lasa baiatu n pace
Acuma nu stiu ce sa zic de tine ... Crezi ca poti face parte dintr-o comunitate unde media CPilor ( sau cum se scrie la plural ) e ~85-90 ?
P.S. Eu n-am banii tai sa-i dau pe amenzi ... drept dovada am masina roz / orange / rosie si draq stie cate alte nuante mai sunt pe ea
Originally posted by Eu4yas View PostForzza Steaua Laur . Pas si eu, mai am speranta, macar pe Dinamo sa batem .Last edited by SilviuB; 8 May 2009, 15:24.
Comment
-
Am vazut masina lu' Bezme acum vreo 2 ore pe Calea Giulesti, intorcea dupa un refugiu de tramvai. Nu stiu sigur daca era el la volan, dar masina era sigur a lui. Ori nu era el la volan, ori se simtea rau sau cine stie, ca mergea prea incet.
P.S. Welcome Ralukutza.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
pai nu i-a intrat inca asigurarea Casco la masina noua) d-asta merge asa 'incet'
Comment
Comment