prezent diseara la casa presei
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
am nevoie de o cheie de filtru de ulei logan cu imprumut pan aluni, cine imi poate aduce? multumesc anticipat.
Comment
-
hai frate tocmai la casa presei . fac 1 si 45 de minute . stau si aproape rau de tot
:P BALTA ALBA ... haideti si voi mai aproape .... gyonyk cauta si tu alta locatie :P
hai frate tocmai la casa presei . fac 1 si 45 de minute . stau si aproape rau de tot
:P BALTA ALBA ... haideti si voi mai aproape .... gyonyk cauta si tu alta locatie :P
Comment
-
Comment
-
La Carol, con-frati de'ai nostri.....BEzme si Canto (pana acum) si-au luat amenzi de la garcea pt parcare neregulamentara - 60LEi + 2 puncte.
Avand in vedere ca acolo vin o gramada, sigur nu vor fi locuri de parcare, si iar se va parca aiurea, iar vine garcea, si mai imparte cateva felicitari.
Din acest motiv....ca nu ne sta rau cu 60lei in buzunar, ne-am gandit sa nu mai mergem vinerea la Carol.
Acum, daca voi va doriti treaba asta, asta este....sunt banii vostri.
sigpic
Comment
-
Originally posted by skandal View Postpai cred ca mai bine ne cunosti sambata la polivalenta . daca o sa fie cald ca azi ... or sa fie pline 2 parcari numa de loganuri tunate si fulgerate ( sper )From all the things i`ve lost i miss my mind the most
Comment
-
ciukanu. eu stau langa auchan... si fac 30 min maxim pan aacolo...hai sa fim serosi.
ce mai e de la kiseleff la casa presei, 2 statii de autobuz, sau un km.
Comment
Comment