ralucutza.. daca imi permiti.. eu stau in tei.. te pot lua eu.. suna-ma si stabilim! 0723.240.678 sau mess.. sirchirie
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ralukutza View Posthaideti cat mai multi ca abia astept sa va cunosc
...5 minute...
gata.. am plekt ne gasim acolo...
Comment
-
-
Bey nene scuze ca am plekt.. dar astazi mi-a murit un unchi, si tata fiind singurul lui frate, a picat pe noi organizarea, inmormantarea, pomana, slujba, etc.. as fi vrut sa mai stau azi..
Maine iar nu pot sa vin la Polivalenta, dar poate altadata, ne auzim pe Forum..
Comment
-
baieti, vad ca e bataia mare , eu ma retrag elegant din cursa asta. is batran, lovit in plin de calvitie, cu fire albe pe la tample....va las pe voi astia mai tineri si neinsurati sa va incercati norocul.
bai potoliti-va ca o sa o speriati pe Ralukutza.
Ralukutza, marea majoritate a membrilor vin sambata la polivalenta la orele 15:00 trecute fix. Aceea este intalnirea oficiala si in functie de starea vremii pot fi in jur de 38040 de logane<parca asta era recordul>. Sper ca ti-a placut la fulgerica si speram sa mai vii pe la intalniri.
p.s. le-am transmis meganistului, skodistului si loganistilor urarile tale.
Comment
-
Foarte tare azi m-am distrat bine,am incalzit putin gumele.....chestii din astea!!!in ala ordine de idei: adresez o rugaminte lui golan sa imi deseneze si mie o harta cu strazile lui ca m-am invartit vreo 10 min pe acolo pana sa ies si cand am vrut sa o iau pe interzis prin fata sectiei apare un gras de cap de creta si m-a luat la intrebari!!!!!!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
Comment