@DomnulK gen te sparg!!!
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu a fost o acuzatie.. si nici nu am vrut sa zic ca tu esti solutia de rezerva.. m-am gandit ca a venit cu tine la fulgerele la care n-am venit eu.. si cand pot sa vin la fulgere, ma ofer s-o aduc eu si pe vecina
P.S. Va suparati prea repede.. gen!!
Comment
-
Ralukutza, promiti, gen? ca sa stiu daca vin cu casca si combinezon cu protectii hard gen
Comment
-
k.. eu va las ca m-a ajuns somnu.. raluk.. maine.. daca e fulger, da-mi un sms, trec sa te iau si mergem, am ceva de facut dupa masa dar preconizez ca seara sunt liber..
vip3rutzu@yahoo.com
0721.246.886
Ciau!
Comment
-
buna dimineata soarele nostru @ralukutza,asta seara am inteles ca se strange poporul la kiss?sper sa nu am evenimente sa ma tina pe la sediu pt explicatii sa poata veni si baietelul din mine,in rest PACE!!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
INVITATIE!
Ca sa imbinam placutul cu utilul, m-am gandit sa va invit la o seara folk!
Ziua este LUNI, orele 21:00.
Daca sunt doritori de o bauta, un cantec de munte, o gluma... intrebati si va comunic si locul de intalnire<e central>.
Last edited by NerviiMei; 13 May 2009, 03:14.
Comment
-
sa aveti o wanderfull life,ma bag in scutece ca la 05.45 plec la scarbici,scz de engleza de balta si sper din tot sufletul sa ajung si eu la 21.00 la kiss,ciao ciao[IMG]C:\Users\nicu\Desktop\Diverse by nicu\PNG[/IMG]sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by Vip3rutzu View Postnu a fost o acuzatie.. si nici nu am vrut sa zic ca tu esti solutia de rezerva.. m-am gandit ca a venit cu tine la fulgerele la care n-am venit eu.. si cand pot sa vin la fulgere, ma ofer s-o aduc eu si pe vecina
P.S. Va suparati prea repede.. gen!!
si doi, n-am zis ca e o acuzatie, doar spuneam intr-un alt fel<cine ma stie, a inteles stilul de abordare al problemei> ca maine absentez.
p.s. Dedicatie Pentru Gionik, GEN!!!
deci in 4-5 oameni in seara asta am umplut inca 2 sau 3 pagini de topic....va dati seama ce ar fi fost daca eram macar aia de vin la fulgere mai mereu?!?!? gen
Comment
Comment