Daca e la piata Constitutiei vin pe jos
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salutare loganclub.ro bucuresti veneam si eu dar sunt la munca de la 19.00-07.00 asa ca sambata la polivalenta vin ,skandal poate imi dai si mie niste sigle ca sa fiu si eu shme si sa mai vb cu preturile alea pt o capota fata si aripi si poate imi aduce si mie cineva vreo solutie sa curat lipiciu de pe portierele spate,distractie placuta diseara la constitutiei ca nu vin si ioi si sarutmina lui ralukutza ca e si ea o singura fata printre noisigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
DA DA DA am fost unul dintre cei care au spus DA....sa mai schimbam si noi nitel atmosfera, daca o sa fie naspa la Constitutiei....ne perindam si prin alte locuri, nu e obligatoriu sa ramanem acolo.
Asa ca ramane sa ne videm la constitutiei, incepand cu ora 21, GEN!!!
sigpic
Comment
-
Gen, e loc de facut nebunii la Constitutiei... Gen, Jenica, filmaciu! GEN, EuGEN, OxiGEN
Comment
-
-
-
-
baieti poate vin si eu in seara asta, gen
daca vreti sa vin si cu aparatu` foto gen sa ziceti
gen
baieti poate vin si eu in seara asta, gen
daca vreti sa vin si cu aparatu` foto gen sa ziceti
genFrom all the things i`ve lost i miss my mind the most
Comment
-
Originally posted by B 74 NYT View Postsalutare loganclub.ro bucuresti veneam si eu dar sunt la munca de la 19.00-07.00 asa ca sambata la polivalenta vin ,skandal poate imi dai si mie niste sigle ca sa fiu si eu shme si sa mai vb cu preturile alea pt o capota fata si aripi si poate imi aduce si mie cineva vreo solutie sa curat lipiciu de pe portierele spate,distractie placuta diseara la constitutiei ca nu vin si ioi si sarutmina lui ralukutza ca e si ea o singura fata printre noi
Comment
-
Originally posted by B 74 NYT View Postsalutare loganclub.ro bucuresti [...] sarutmina lui ralukutza ca e si ea o singura fata printre noi
@ralukutza, te-ai lipit :P
Comment
-
dap.. deci ralukutza vine cu aparatu..
trec sa te iau, sau isi calca domnulk pe inima si vine si el la ilegalitati? )
Comment
-
deci sa va explic cum sta cu lipeala..... nu m-am lipit de nimeni in club (nici nu o sa ma lipesc).... doar pe masina o sa lipesc stickerele
daca vreti bere fara alcool spuneti ca mai am niste cutii si sa le pun la rece
deci sa va explic cum sta cu lipeala..... nu m-am lipit de nimeni in club (nici nu o sa ma lipesc).... doar pe masina o sa lipesc stickerele
daca vreti bere fara alcool spuneti ca mai am niste cutii si sa le pun la receFrom all the things i`ve lost i miss my mind the most
Comment
Comment