da da da da , sa fie bere !!
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
vaaaaaai, a inlemnit K-u la faza asta , gen.
O fata este si au inceput oamenii cu combinatii de la n pan' la n, permutari de x luate cate y/x*x + 2.
Oricum ramaneti pana tarziu in noapte, atunci vine si lanceru', probabil :PNo Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
Am observat ....... incerc sa fiu cat mai departe de "subiectul" asta, nu este treaba mea.
Fiecare ii da McPuisor cui vrea muschiu' lui/ei.
As vrea sa vin sa il contorizez pe Gionik la "gen", sa imi de cinci mii pt fiecare :P
Ajung meleonar, cumpar Kuweit in 10 zileNo Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
Originally posted by Lanceru' View Postvaaaaaai, a inlemnit K-u la faza asta , gen.
O fata este si au inceput oamenii cu combinatii de la n pan' la n, permutari de x luate cate y/x*x + 2.
Oricum ramaneti pana tarziu in noapte, atunci vine si lanceru', probabil :P
Romanul este o specie, din care fac parte si eu , careia ii place nespus de mult sa isi dea cu presupusu' , Gen!
Originally posted by Lanceru' View PostAm observat ....... incerc sa fiu cat mai departe de "subiectul" asta, nu este treaba mea.
Comment
-
Sunteti *utere, sa mor io!! Sa va zic asa pe romaneste......Unu se tot scuza, se consuma, altu tot baleste....pana mea.....ori nu aveti treaba, ori ati luat-o razna....calmati-va fratilor.....K-ule....nu te mai scuza, enerva, agita, ca nu are rost GEN , viperutule.....hai sa nu mai balim, ca o fi sau nu o fi combinata ralucutza, nu conteaza, daca vroia vreo combinatie o rezolva pana acum, nu pierdea timpul aiurea Dar daca esti in cautari, iti recomand cateva site-uri: matrimoniale.ro, combinatii.ro, hi6, in niciun caz loganclub.ro .
Lancere......daca ajungi tu meleonar, si cumperi kuwait-ul, ie bine, o s-o ducem si noi bine pe langa tine
ON TOPIC: Diseara, ne vedem la 21 la garsoniera lu ceasusescu!!!!!
Last edited by gionik; 15 May 2009, 19:46.sigpic
Comment
-
-
frumos asta-seara.. dupa ce am plecat, ne-am tras la metro berceni.. a venit garda, am plecat iar..
ne revedem la polivalenta
Comment
Comment