Imi pare rau Dsign dar las ca trec repede,cine ma mai duce pe mine acasa))) poate iau si eu o poauza si invat ptr permis ) vin eu si te iau ,daca ai incredere ))....
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
auzi ma nyt... daca mai facem gratar.. noi trebuie sa punem cu 3 in fata ))
nu, dar data viitoare stiu ce facem.. il luam si pe boby si cand e masa gata.. o inconjuram ) si nu mai plecamsigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Atentie mare daca ajungeti pe la Kiss.... e foarte aglomerat.....risc de accident ))
On: Daca la pauza e 3-0 pentru steaua apar si eu. Distractie placuta9! 9! 9!sigpic
Comment
-
conteaza bezme cat punem in fata noi sa ne simtim bine alturi de ceilalti si restul e tacere,vine si baiatu la constipatiei si 3-0 pt cine pt steaua pai mai stiti cum se dau atitea goluri nu tin cu nimeni ca fotbal glumescsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Daca mai mergeti la Constitutiei vedeti sa nu va calcati pe picioare si cu alte cluburi. Am mai trecut in cateva seri si am vazut spre exemplu ceva skode, altadata erau seat-uri.
Nu dau cu parul, doar voiam sa va spun .......
@Silviu: Sa vezi tu ce claxonau , era o galagie de nedescris9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Vin si eu diseara, Kisseleff ora 21:00, sper sa nu va suciti sa nu va gasesc acolo.
Comment
-
nu vin.. proasta organizare.. hârcã... sanje..
sa dea ploaia aia mare peste voi... iar peste steaua un avion in ghencea prabusit
poate vin si eusigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Comment