If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
ia toti astia cu off topic , sa primeasca suspend 1 sapt , si bezme ca e capu rautatilor , o luna.
am trecut aseara pe kiss , pe la 22 , de faceai jaloane printre copacii cazuti
data viitoare am sa incerc sa fiu mai la subiect,promit...ca nu va vreau obositi ..ca stiti ce face oboseala,atrage neatentie si neatentia provoaca catastrofe,sau in cele mai fericite cazuri te opreste printr-un semn Cel de sus...diseara nu pot veni daca e sa fie vreun kiss ca sunt la munca
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
@ NYT.. moaaama cata propozitia..
.. si yo am ajuns la kiss aseara la 9.. si l-am sunat pe ciomu si era cu K-ul in parcare la Auchan la adapost.. deci m-am dus acolo...
.. in seara asta nu stiu daca ajung ca ar cam trebui sa mai ies cu nevasta.. poate ajung cu ea pe-acolo..
daca ploua si diseara, va asteptam cu bratele deschise si cu bisturiul in mana, eu si ciomu la auchan in parcarea de la subsol.
daca nu ploua vom veni si noi la kiss.
ps vip3rutzu ia zi bre ce tuning facusi la auchan aseara. dac anu zici data viitoare e randul tau sa stai capra si sa vina ciomu cu cutitul :P
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment