If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Asa e vecine.....era asa in aer ceva...ceva care te facea sa vrei sa te plimbi nitel, evident, nu pe magheru Si ne-am gasit cativa nebunei, si am intinso
Tu, saracul de tine, ai mers 600km pe a ajunge la o nunta? vai vai.....si drum, si gaura in buget, si oboseala dar sunt convins ca a meritat pana la urma
Silviule.....ai avut un punct de vedere ff bun, ciomu ar trebui sa aibe interdictie pe munte
lasa-ti copilul in pace(bezme) ca dati de fracsu(NYT) ce nu are voie omu sa pape fara nr fara nr fara nr etete,gionik the best trade mark(in idei) de viperutzu a-ti avut grija sa nu ai fure astia vreun rinichi,si daca e ceva in seara asta ca pt poli ma luat somnu pt kiss sunt odihnit,bezme sms daca e ceva si vii si tu ca fara tine e nasol
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
S-a mers la o shaormerie la apaca....fof-uleeee.....de exceptie shaormeria aia...a tinut-o dany ascunsa pana acum, dar de acum, gata....cred ca devenim clienti fideli
Mai mergem de vreo 2-3 ori pe acolo, in gasca, dupa care poate o si brand-uim cu un sticker de la noi
In seara asta un Kiss ceva?? dar nu inainte de a merge la vot ))
Am pus pozele din drum spre, de la, si din drum inapoi dinspre Brasov.. pakt ca nu a fost ceva mai organizat sa fi luat camera.. sunt facute cu telefonul sper sa intelegeti ceva..
Deci eu azi propun un fulger in Tunari (iesire prin Pipera, 2km dupa centura).. la iarba verde.. nu gratar.. pur si simplu.. seminte, suc, masline, vorba, pe iarba, langa lac, la lumina farurilor.. nu se ia nici naiba de noi pentru ca nu e nimeni acolo.. cine e de acord, la 21:00 in parcare la Billa/MCDonalds de pe Barbu Vacarescu...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment