diseara kisselef ora 21:00
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
@Mario Popa este o intanlire in seara asta la ora 21 in parcare pe kisselef!(intre arcul de triumf si piata victoriei,e un cerc in drum).Care se mai baga????Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
stiu unde este....dar am o problema....e ultima etapa a campionatului si sunt putin mai mult microbist ))..... dar as putea veni dupa meci , asta in caz k mai ramaneti..... chiar as vrea sa vin k ar fi prima mea participare si sunt curios ce se intampla....astept un raspuns...va salut pe toti si ramaneti pe roti...)Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
si daca tot vii prima data tre s aaduci seminte nutline de floarea soarelui si cola
si ai putea sa renunti al tentativa asta de finala<fotbalul in romania nu se mai joaca de mult pe gazon ci in diferite cluburi de noapte> si la o samanta cu cola sa te simti printre noi ca pe stadion cu exceptia ca la noi nu iese cu cafteala.
eu am plecat spre kiss...se ya there...
Comment
-
-
vedeti ca aveti un om nou pe forum, e din bucuresti, si saracu posteaza pe unde apuca in disperare sa vina la intalniri... ovidiumoisa e id lui de mess
luati-l si la mioveni ca vrea sa vinaLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment