Ceva in seara asta??? un ciko rece o inghetata la 1,5 Ron ceva??? lasati un mesaj si mie ms
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
am fost doar o singura data, miercurea trecuta mai exact, si cu el am vb......nu cunosc pe nimeni.....de aceea am intrebat de el k am vb ceva timp cu el atunci si mi-a spus cum stau lucrurile in mare......o sa ajung si eu pe la 21.30......va salut pe toti si ramaneti pe roti....
si tot cu seminte si cola tre' sa vin nu??Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
....asta este, ma voi conforma numai sa va intru in gratii ).......sau poate o sa-mi intrati voi in gratii, who knows!!..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;).....va salut pe toti si ramaneti pe roti...
....sa va intru in gratzii....sorry.....in gratiile voastre nu as vrea k mi-e sa nu le sifonez......va salut pe toti si ramaneti pe roti...Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Mooah! S-a schimbat o cifra la profilu' lu' Laur!
LA MULTI ANI!!! Sa ne traiesti, sa fii sanatos si sa faci Ferarri (dar nu din Carpati) din Loganu' tau.
Hai ca ajung si eu sa-ti urez "La multi ani" in direct.Last edited by vitriol; 15 June 2009, 19:54.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
bezme.. treci sa ma iei si pe mine diseara de pe lacul tei din spatele parcului circului?? 0721246886 e nr meu..
Comment
Comment