si cine a castigat? sunt tare curios...
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
macar nu avem fantezii cu capre :P
ne vedem diseara! hasta la revista , baby!
Comment
-
A castigat NYT tot :P
Bezme vs fratemiu => Fratemiu
Bezme vs Eu => Bezme
Bezme vs NYT => NYT
NYT vs fratemiu => NYT
Eu (cu stanga) vs NYT & FRATEMIU (cu dreapta) => EU
Eu vs NYT+Bezme+Fratemiu+Viperutzu+Sinx+2 shaormari => Ei (au trisat ca au facut podu')No Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
bah
voia ati facut acolo combinari de n luate cate k la patrat plus radical din integrala din pi r partart supra radical in arcsin de x supara 7 pi r patrat.
Comment
-
eu uizc s amai lasam subiecte si epntru diseara al 21:00 la kisselef. va astept sa dezvoltam subiectele deja incepute.
mai im insa o singura dilema: cine aduce capra pentru tomu ?!?!??!
viperutzu..daca vii fara shaoarme de la helin, te-ai ars pe bot.
Comment
-
Nuuu k-ule am facut asa
-exista un interval I , o functie f:I -> R si punctele a si b apartin intervalului I, astfel incat a este mai mic decat b. Daca se indeplinesc conditiile ca f sa fie continua si derivabila pe intervalul a si b care aprtin I , va exista cel putin un punct c care aprtine intervalului a si b astfel incat f(b) minus f(a) supra b minus a va fi egal cu f prim de c.
No Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
hmz... aveti chat mai ... este un thread ptr off-topicuri ...
deci sa inteleg ca aseara loganistii de noapte sau " fulgerasii " au petrecut fara inhibitii si au facut ca mujchii sa le sara din tricouri pe mesele de la saormerie ... bv mai sper sa mai faceti
diseara prezent al doilea loganel rosu din parcarea de la kisselef.
Comment
-
Originally posted by Lanceru' View PostNuuu k-ule am facut asa
-exista un interval I , o functie f:I -> R si punctele a si b apartin intervalului I, astfel incat a este mai mic decat b. Daca se indeplinesc conditiile ca f sa fie continua si derivabila pe intervalul a si b care aprtin I , va exista cel putin un punct c care aprtine intervalului a si b astfel incat f(b) minus f(a) supra b minus a va fi egal cu f prim de c.
Comment
Comment