Originally posted by Lanceru'
View Post
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
bataita la incepatorii care promit ca vin si numai vin(lipsa de seriozitate ),nu va voi onora cu prezenta asta seara,mosneagul din mine e obosit,sa traiasca BIG BANG BOSS skandal mare boier mare caracter si nici K-ul nu e de lasat,sa aveti toti o seara buna si distractie pe masurasigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
off-topic : ia uitati-va la Jenica "tiiiiit tiiiiiiiiiiiiiiiiit", ce duios se benocla el la pasarele
Ia zi jenica tata, aia cu costum roz iti placea, nu?
In alta ordine de idei, in majoritatea filmuletelor, masina lui Jenica apare cu un mic defect: face tot itmpul tiiiiiiiiiiiit ttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttt !!! Cred ca e ceva stricat la ea. Nu stiu cum sa va zic, dar Loganul vine cu claxon bi-tonalAttached Files
Comment
-
))))))))))))) ce tare ai fost nene dsign..Dar mai tare am fost eu ca am stiut sa ma camuflez )) tiiiiiiit tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittt.. asa face masina lu jenica ca e bucuros stapanu asa in general. Deci mai bine sa faca asa..decat deloc
PS. Jenicaaa...care dintr eele??..huh?? ))sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Nu esti sanatos bre dany bre.....ff tare poza. A draq claxonul meu....ce sa ii fac frate.....e castrat "jeep" ul meu
Jokere, las ca ne facem noi mari si ne luam claxoane !!!!
Iar cu trufandalele alea.....ce sa ii faci mai nene.....draq....cin nu se uita o arde gay...sa mor io....cand e carnea tanara pe ea....cum sa nu analizezi? Vorba lu tomu.....capraaaaaaaaa
Jokere....aia mica in rosu.....mama mama.......promiteeeeee multe....pt mai ncolo....s-o iei asa de mica sa o cresti.... "bunesa wanna be" ehhhhh
Last edited by gionik; 17 June 2009, 22:18.sigpic
Comment
-
Ce sa cresti ma la aia? Ca-ti da lectii de nu stii pe ce usa sa mai iesi...
Comment
-
Rebe ..... analiza neanaliza trebuie sa o stapanesti ca sa mergi mai departe :P
Gionikaaaaaaa vin alea cu "arfe" de Mioveni :P si te invata de nu mai ajungi acasa )No Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
Skandal...mai analizeaza poza aia nitel.....extremele nu se pun....aia in rosu....de unde si vorba - mica mica, dar ridica - ce bine era dezvoltata pt varsta ei, oaileeeeeeeiiii!!!!!
Se vede ca e hranita sanatos, fara E-uri....nu ca la noi aici la bucuresti, unde mai e nitel, si ne dau astia gratar cu cartofi prajiti, la tub de pasta de dinti!!!
sigpic
Comment
-
Originally posted by skandal View Postda tre sa fii tare in claxon pentru carne tanara ))
pai eu ce ziceam aici... tiiiiiiiiiiiitt tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttt
nu mai face nimic jenik de-acuma...
Comment
Comment