Eu am ajuns si eu pe la 23:00 dar nu mai era nimeni... ..Credeam ca nu va mai intalniti pe ploaia aia....
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ba pardon.. pe apocalipsa aia eram prin Bucuresti... s-a mai domolit cand am ajuns la Baneasa
Comment
-
Frumos aseara, clasa a2a C in excursie organizata la Mall, in partea cu restaurantele, evident, aia cuminti si-au spalat masinile, aia obraznici si le-au umplut de noroi, in parcarea din spatele mall-ului.....sper sa ploua la noapte (dupa 12), ca sa-mi spal si io masina
sigpic
Comment
-
Prima data cind il vad pe jenica facand arogante cu masina... Las ca te spun eu nevestii, sa vezi atunci skandal :P
Comment
-
Eu o ard nitel mai "fitos" ca sa zic asa....mie da-mi zapada, iarba, nisip, pietris....ca pe asfalt normal, sau ud mi-e cam tarsa plus ca aseara era greu sa stai deoparte, la cum eram toti nebunii, in toate directiile.....pacat ca a venit ala de la paza si ne-a stricat distractia
sigpic
Comment
-
Cand il vedeti pe Idanny, sa ii spuneti ca il cauta Geppetto sa ii lucreze ceva pe la nas, ca poza lipita in geam la Polivalenta era o poza vecheNo Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
Comment