Bai ce facem??ca la mine pica deja???daca e schimbare ceva de plan,dati si voi un sms (0762659079)
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cine poate sa trece sa ma ia si pe mine??? 0721246886
Comment
-
tre sa scot catalizatorul si ce mai am prin portbagaj....vreau revansa.
cine are sa-mi doneze un metru de cablu de alimentare statie..ca bulangii astia nu vor sa vanda la metru.
Comment
-
domnulK mergi pe strada maica domnului si gasesti acolo cablu ecranat de 50 ohm,scz de off
asta seara se preconizeaza ceva,vad ca e innourat?
nu stiu cine acuza ca a dat cu imprumut o roata de rezerva unui coleg din club aflat la ananghie si nici pina acum nu si-a mai racuperat baiatu' roata aceasta fiind si noua,azi am mers la un amic si am zarit o dacie cu colante zextar dar fara cele cu logan club masina e rosie cu colant negru pe capota plafon si portbagaj iar eleronul al are rosu,capota fata e umflat colantul de zici ca are o punga de apa dedesuptul lui,dupa ce am plecat si m-am departat mi-am adus aminte de colegul cu problema,nici la numere nu m-am uitat,poate imi aduce aminte cineva ce nr avea presupusul hot a rotii de rezerva si numele pagubitului..........batrinetea isi spune cuvintul in privinta mea trebe sa ma trec pe memo+
acum mi-am sunat amicul si masina are ca nr de imatriculareB 81 NPV
nu acuz respectiva masina dar la cum arata,skandal i-ar fi luat cu siguranta colantele cu loganclub
scuze de off dar poate ajutam sa dam de respectivul si sa recuperam colegului nostru pagubit roatasigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
sigpic
Comment
-
buna seara domnilor,va rog frumos mai multa atitudine din partea operatorilor,se face abuz de multe puncte,nu se mai poate cu bezme asta
asta seara vreo preconizare ceva,vreun kiss ceva vreo shaorma m'c donalds ca sa stiu daca ma apuc de ciorba de dovlecei
scz de offsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment