iar visezi vipereeeeeeeeeee........pai vipere tu oi fi fost la ponton in cismigiu si ai baut carafa de limonada cu o blonda dar tu esti somerache sef,ai fost pe banii fetei sau ceaiul l-ai baut pe balcon si ti-ai imaginat o blonda,Doamne da de unde le scoti esti plin de imaginatie,sa vii cu ele la intalniri sa te credem altfel nu.... si aporpo acolo nu ai cum sa vezi liniute intre mestri.....scuze de off...sunt la muncile patriei si nu am cum sa vin ca bag numa de noapte,tocmai marti ne vedem la kiss,distractie placuta
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
vede numai linii albe trase cu paiul pe nara dreapta ca stanga e infundata :P
Comment
-
Offtopic K-ule, da-ti sanctiune!! Un fulger diseara? Eu nu vin, sunt rupt, am fost plecat in locuri rupte de lume, zici ca am masina abandonata ca a ramas in fata blocului de cateva zile.
Comment
-
si eu o sa apar..sa trag o linie pe nara stanga... sa aduceti suc ci seminte ca o sa-mi fie si foame si sete :P gmv, ai o datorie de platit vreau nestea de mango si ananas....
Comment
-
a aparut de vreo luna....e foarte bun... pe la toate magazinele cu sucuri am vazut.
Comment
-
gmv-ule....ce facusi bre, te ratacisi in bucuresti..zici ca vii si nu mai apari?
Comment
-
bineeee..poate iar vin si nu apari....ca stiu unde stai si iti dezumflu toate cauciucurile.
Comment
-
Daca trece sa ma ia si pe mine cineva, vin.. as vni cu ratb-ul dar ma doar un picior de MOR!
Comment
-
-
@GMV.. in autobuz e ok.. drumul dintre statii ma omoara..
@MCD.. du-te in orice club din Bucuresti si bei cola cu apa cata vrei
@Mario.. O cola si 8 pahare te rog
Comment
Comment