vin ca vad ca e rost ))
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kiss la 21:00 vin si eu azi ca ieri am ratat treaba.. m-a sunat bezme sa mergem dar eram deja la a-3-a bere.. poate ma suna si azi.. vedem
Comment
-
Azi putem face fulgerica la mine la sticlarie... avem ceva trebi pe acolo.
Comment
-
-
-
Nu pe'acolo
De la Mc Donalds, de undeva, mergi innainte, apoi faci stanga peste niste linii de tren/tramvai, apoi iar stanga pe un drum anevoios.....GMV-ule....mai bine stai linistit acasa
Sincer, nu stiu sa iti explic, dar stiu sa ajung Tie cred ca iti trebuie un insotitor.
Sau sa ii deseneze careva o harta
sigpic
Comment
-
deci de la titan cum vii dinspre ramnicu sarat mergi inainte pe liniile de tramvai. la un moment dat o sa dai de o intersectie unde tramvaiul o ia in toate directiile numai inainte nu. la acea intersecte faci stanga si urmezi liniile de tramvai pana ajungi la o alta intersectie semaforizata unde tramvaiul face stanga, ca dreapta nu poate. la acea intersectie tu faci dreapta. mergi cca 200 metri si pe dreapt ao sa fie o spalatorie auto in dreptul unui refugiu de tramvai, faci stanga dupa refugiu peste liniile de tramvai, cedezi trecerea celor care vin din dreapta si treci si peste sinele de tren. imediat ce ai trecut sinele de tren faci stanga pe un fel de drum de tara care aparent te baga in boscheti. mergi pe acel drum printre boscheti pana cand o sa dai pe dreapta de o poarta de fier forjat neagra si in ultima vreme inchisa.
ai inteles?
Comment
-
pe scurt, cauti niste boscheti, intri in ei cu gandul ca o sa ajungi pe drumul spre atelier...
Comment
-
lasati-l pe tomu, e suparat.. i-am admistrat aseara niste table... si atunci cand am dat a 3 oara 6/6 la rand.. a inchis tablele si a spus ca nu ma mai baga in seama..
si danut ar trebuii sa mai invete..sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
deci ne intalnim 21:00 la kiss, ca poate sunt unii care nu stiu sa ajunga la atelier la dany?? sau direct in fata la cotetu lu gargarita?? )
Comment
Comment