If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
OFF Topic: Normal ar fi sa aiba sigla, abia dupa ce participa la intalniri!! Eu am un vecin care m-a rugat de o sigla, si i-am zis clar ca trebuie sa vina la intalniri pt a obtine aceasta sigla.
Da ma Gionik....la cat timp te-ai rugat de mine sa iti dau siglaaaaaa...aoleo. Ti-am inmanat-o doar asa ca sa nu mai vii sa strigi la geam "Mama lu' Lanceruuuuu !"
Cred ca ajung, vreau sa pun cu mana mea cioburile pt aia anonimi cu sigla, ce pestii mei !
Am glumit doar pe seama stickerelor si a scrisurilor aducandu-ne aminte de tuturialul lui Streulea . Asta nu inseamna ca ne-am simtit jigniti etc etc. sau ca n-are voie omu sa vina cu ea..sau nu primim in club astfel de masini. ( iar imi amintesc cum arata masina mea la inceput ).
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
off:topic-probleme !!! apelati B 74 NYT si rezolvam pe oricine,doar sa fie specificat in cerere cate luni sa beneficieze de tratament medicamentos si ghips (glumim si io)
mi-e dor de fulger ...diseara la munca dar vineri prezent la fulgerica
@darksid3 -maine seara sa nu uiti alpinele,mersi
stima la toate si toti
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
hmmm.....mai organizam un gratar undeva..candva?? parca mi-e dor sa vad 30-40 de lihniti de foame pe langa mine in timp ce intorc cefele si micii cu viteza melcului
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
A fost o intalnire fulgeratoare, nu a durat prea mult iar multi au anuntat ca vor pleca in acest weekend ), vreme buna le urez, si suna tentant un gratarel la iarba verde
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment