...sau daca vezi niste gagici imbracate de discoteca jucand badminton si un "arbitru" stand pe sezlong cu umbrela de soare (noaptea), tot noi suntem prin preajma.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
aaaa...sau daca vezi un logan rosu pe stanga si dreapta altul galben..si niste unii reflectorizanti ..nu de fiecare data e politia. tot noi suntem )))))))sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
da sa vezi distractie cand fac posta 2 sticle :P prezent si eu diseara...sper...
Comment
-
@fof-ule adul
dar daca dai de unu gras mic si urat si masina lui gablena si unu slab si frumos ca masina lui gri comete,sa te feresti de ei,ei este cam canibali si le place carnea frageda de membrii noi,sa nu uiti de taxa de intrare una bucata sticla 2 litri coca-cola(sau pepsi normal,nu light lemon sau alte bazaconii) si 1 punga mare de seminte nutline
atasez si 3 jpg-uri sa stii in ce club nemeresti
sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
si pentru sorin!!!Attached Filessigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Comment
-
-
Super intalnirea voastra si mai ales shaorma aia.M-am simtit super alaturi de voi si am si vizitat un pic bucurestiu.Domul sebi care este nebun a facut o ora si 40 de minute pana acasa la mine ,tin sa va spun ca am ajuns bine acasa.Toate cele bune
Comment
Comment