era cu fetele caci pe la 10.. era intr-un bar..
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
umbla bezmeticu´dupa fetele astea de parca i-au luat mintile... Mai fetelor, aveti grija de el...
Comment
-
L-as fi legat de stalp dar au fost ceva motive pentru care nu am facut-o.
1. Chitra de Bezme are baxu' de hartie in masina si nu vrea sa mi-l dea. Doar eu stiu ce sa fac cu el, sunt ruda cu Chuck Norris de cate ori sa iti zic BEZMEEEEEEE !
2. Era inchis la mega image )
3. La 1 mai, la magazin nu aveau decat 2 hartiute.
4. La fac un punk'd la ora aia, era cam greu....aveam in gand sa o fac mai rau ca pe a lu' Bezme.
5. Grasu Quattro se tirase repede si cand i-am zis sa se intoarca i se facuse lene.
Casper asta e cam in limba ), iar Bezme e pe trambulina trebuie se pregateste sa sara'n limba )
P.S. Ce noroc pe BOT (asta cu reclamele), vroiam sa il raportez , ca nu imi place reclama, o vroiam p'aia cu piese auto, dupa ce am postat s-a schimbat de frica in ce am vrut. Ruda veritabila cu Chuck Norris ce suntNo Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
Pai probabil eram toti la Skandal la munca,a fost super tare si azi la intalnirea voastra si ii multumesc lui CataFof pentru senzatiile care mi le-a dat cu masinutza lui,deja mi-a dat de gandit la niste arcuri sport ,deasemenea nu vreau sa ocolesc "serpisorii" care i-am admirat.Toate cele bune ,bafta in continuare
Comment
-
Asa e..dar am fost dezorientat ! Deabia venisem si nu stiam cat se va sta ! In plus, era vorba sa plecam la sKandal cateva persoane ( cei care trebuia sa punem la cale lista cu cumparaturile de azi ) nu stiam ca vine tot kisseleful !
Imi cer szc ptr informatia eronata !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment