If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Eu zic sa facem si un filmulet... este cineva care se pricepe?
Adica sa filmam mai multe si sa le mixeze dupa.
Eventual daca putem filma si cu sunet de calitate, sa se auda evacuarile, admisile...
skandal eu ajung pe la 20:30 - 20:45, unde am vorbit. De camera foto poate fac eu rost, posibil si camera video dar nu e cn stie ce! ne vedem diseara la kiss!
deci ramane kiss diseara ,
racingcode ( sebastian ) , in seara asta sa zicem ca suntem putin aglomerati , traficul de " vineri seara " nu cred ca va fi bun pentru ceea ce vrei tu sa facem , dar o idee buna si cred ca o sa punem in aplicare cat de curand.
FOF , daca le returnezi in 2 zile
fugulet , nu cred ca este necesar sa mai ajungi si tu , dar cum vrei ...
de baietii din pitesti o sa ma ocup eu cu laurica ... o sa ajungem probabil in jur de ora 21:30 ...
Last edited by skandal; 13 November 2009, 15:38.
Reason: Automerged Doublepost
pt toti cei care au venit la kiss si care nu au mai mers la zoo ,mare noroc,a venit politia si s-a lasat cu nasoale,DSIGN BEZME si inca cativa,dar si cei invitati din mioveni si pitesti, sau ales cu amenzi,imi pare rau pt acestia,BOBY si ALEX sa ma cauti cu damigeana de tuica ca ai scapat de nasoale....
diseara tot in jurul orei 21:00 apar si io la kiss dar nu ma mai misc de acolo nici mort,doar daca ma invita BEZME la o shaormica
inca o data imi pare rau pt cei cu PV-uri
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Cred ca este cineva de aici care se intereseaza si din ... vinde.
Oricum la zoo nu deranjeaza pe NIMENI, e parcare frumoasa, poti ambala un motor, nu sunt asa de multi gura casca.
Ca locatie zoo e ok dar vad ca pe unii-i ...grija .
Cred ca acele pv-uri daca sunt vazute de un avocat pot fi contestate.
Sper ca nu le-au dat in parcare pt ca e chiar de kko.
Oricum, seara a iesit frumusel , pacat ca evenimentele de la zoo ne-au umbrit putin frumusetea serii ! Imi pare nespus de rau pentru colegul "BOB" din Pitesti , ptr amenda luata ! speram sa ne revansam cumva...
Speram ca toti musafirii nostri s-au simtit bine, intr-un final !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment