ma gandeam eu ca raspunsul asta o sa il primesc. in fine, sper ca de la anul sa fiu prezent la toate intalnirile (asta depidne daca isi cumapara tata alt logan) si la activitatile care se desfasoara in cadrului clubului
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@geo_ultras, nu trebuie neaparat sa ai logan sa vii la intalniri. Trebuie doar sa dovedesti ca esti un om de calitate.
Comment
-
este departe kiss-ul fata de casa poporului? eu sunt in bucuresti acum, dar stau pe langa casa poporului si m-ar bate gandul sa vin la intalnire.
LE: m-am documentat de pe google maps. sunt cam vreo 4 km de la casa poporului pana la Parcul Kiseleff. treaba e ca n-am masina. asta e, cu alta ocazieLast edited by bogdan_1984; 15 December 2009, 19:44.sigpic
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Posteste departe kiss-ul fata de casa poporului? eu sunt in bucuresti acum, dar stau pe langa casa poporului si m-ar bate gandul sa vin la intalnire.
LE: m-am documentat de pe google maps. sunt cam vreo 4 km de la casa poporului pana la Parcul Kiseleff. treaba e ca n-am masina. asta e, cu alta ocazieIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Ca sa fiu absent motivat, nu voi mai veni pana nu ma voi simti stapan pe picioarele mele, cativa dintre voi stiu cum merg... . Sper sa ma fac bine cat mai repede iar ca prezenta voi mai veni odata (sper de mai multe ori daca nu cumva ma fac repede mai repede cat de cat) pana in 22-23 decembrie cand plec din oras cateva zile si-mi las blonda prada "sacalilor" (se stiu ei, nu o veti gasi, si nici poze pe forum cu ea restilizata nu voi vedea, sac).
Comment
-
o janta de tabla de logan unde as putea sa gasesc si eu la un pret de criza? iesirea de aseara sa lasat cu o janta indoita
gata numai este nevoie,mi-am facut janta ma costa 10 ron ))sigpic
:sofer1:you can run but you can't hide:boxing2:
Comment
Comment