Sebastian , n`ai cu cine , abia ii scoti din casa , dapai sa`i mai pui la concurs
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sebastian , multumim de invitatie si felicitari ptr eveniment , dar din ce vad acolo , cred ca eram invitati doar ca spectatori . data viitoare astept un telefon inainte pentru a mobiliza o majoritate ... cat despre taxa , pe vremea asta )) ma dau oriunde ... ah da ! acolo era legal ;) ...
CataFOF , stim ma ca nu ai cu cine.. stim... dar vad ca nici tu nu ai fost...
Comment
-
Miroase a teapa....
Stati acasa ca e frig...sau mergeti la cumparaturi ca Gionik (cu accentul pe GI ...keep walkin').
on: nu promit nimicNo Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
Originally posted by skandal View PostSebastian , multumim de invitatie si felicitari ptr eveniment , dar din ce vad acolo , cred ca eram invitati doar ca spectatori . data viitoare astept un telefon inainte pentru a mobiliza o majoritate ... cat despre taxa , pe vremea asta )) ma dau oriunde ... ah da ! acolo era legal ;) ...9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Vin si eu astazi, ne vedem tot acolo?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Dupa ce ai plecat tu l-am alergat pe unul cu Toyota LAndcruiser prin parcare. Se prezinta destul de bine Suzuki Stift la drift pacat ca l-am incaltat cu gume nasoale pe fta, nu au nici un pic de aderenta. Se comporta ca si cele de vara cu care a venit masina.
Imi pare rau ca nu am iesit la prima zapada, atunci se putea driftui' cel mai bine.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment