Pai nu plecam de la kiss???
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
salutare baieti.Sunt membru logan club Tulcea si am si eu o intrebare la voi.
As vrea sa ma ajute cineva sa ma indrume cineva in legatura cu o parcare serioasa in bucuresti cu sau fara plata. Vreau sa plec in vacanta in Turcia pentru 5 zile si nu prea am idee unde sa las masina, plecarea fiind din Bucuresti. Asta va cer ajutorul pentru ca acum 3 luni mi s.a spart masina pe Kiseleff chiar in fata la Muzeul satului.Multumesc
Comment
-
nu e 100 % sigur in parcarea aeroportului dar e printre cele mai sigure parcari ... asa ca sfatul meu e sa o lasi in parcare la aeroportul baneasa
Comment
-
sau cum a zis si mario o poti lasa la el...sau daca vrei o poti lasa la mine....stau la curte ... o poti lasa fara griji in fata portii la mine
Comment
-
Bey! Ce ziceti de zapada asta? E ca e misto? Ca de obicei - azi dimineata nu era dat cu nimic pe strada. Iar i-a prins pe nepregatite....Am vazut si un tri-carambol frumos la Romana...ce sa mai, distractiv tare
Daca iesiti diseara poate ajung si eu (daca am liber de la nevasta ).
Bafta.
Vorba multa, saracia omului
Comment
-
daca e practicabil carosabilul diseara - facem un tandem ceva - pe undeva?
Comment
-
Eu ma bag diseara, vin cu stiftul si va fac. ;) Deci ora si locatia clasica, sper sa nu ne strice astia prea mult zapada.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment