Originally posted by fuguletz
View Post
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@off_topic - colegii care au un breack si ma poata ajuta cu o mica cursa sa imi aduc si eu un aragaz si un dulapior,fac cinste
nu am cum sa montez eu barile pe a mea ca sunt gaurile inghetate si am gheata pe masina ca nu dadeam anuntul
doar daca se poate cei care au breck,nu e nici o suparare daca nu se poate
las un nr de tel in caz ca totusi poate cineva sa stabilim ce si cum
0727900074-Nicu si va multumesc indiferent de raspuns
@on_topic - daca diseara iese careva la fulger si poate sa treaca sa ma ia si pe mine din baicului ai ramin dator cu o shaorma,eu nu pot iesi cu masina ca sunt niste sleauri pe la mine de cate ori ninge,deabea am bagat-o dimineata la locul ei
stima all!!!
Originally posted by B 74 NYT View Post@off_topic - colegii care au un breack si ma poata ajuta cu o mica cursa sa imi aduc si eu un aragaz si un dulapior,fac cinste
nu am cum sa montez eu barile pe a mea ca sunt gaurile inghetate si am gheata pe masina ca nu dadeam anuntul
doar daca se poate cei care au breck,nu e nici o suparare daca nu se poate
las un nr de tel in caz ca totusi poate cineva sa stabilim ce si cum
0727900074-Nicu si va multumesc indiferent de raspuns
@on_topic - daca diseara iese careva la fulger si poate sa treaca sa ma ia si pe mine din baicului ai ramin dator cu o shaorma,eu nu pot iesi cu masina ca sunt niste sleauri pe la mine de cate ori ninge,deabea am bagat-o dimineata la locul ei
stima all!!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by gionik View PostPrezent si eu in seara asta...chiar sunt curios cat de dezapezit e Bucurestiul
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
loganarii la ikeea , la cumparaturi.
Comment
-
sa dat de gol
si vreau o schimbare de dungi , neaparat
Comment
-
-
Eu am venit de la ora 21:00 si am stat pana la 23:20 cand au venit cei de la paza.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment