Fratilor, vin si eu cu loganu dar va rog sa ma anuntati si pe mine printrun sms la nr.0723584981 , nu prea stau pe net ca sa vad cand si unde va intalniti asa ca cine vrea sa ma anunte si pe mine.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu e vb ca nu stai pe net s-a mai discutat de 100 de ori unde inseamna la kiss si odata ce am vb ca la ora 9 la kiss - pai acolo ramane - deci daca vrei sa vii te asteptam la 9 - 9:30 daca nu ...
si un mic ajutor pentru cei care nu stiu unde ne intalnim: http://www.salutbucuresti.ro/planora...tm?-7199&-6837
sau:Attached FilesLast edited by Canto; 22 January 2010, 17:27.
Comment
-
Bleizer...in general la fulgere vine fiecare cum poate, cand poate. indicat ar fi sa citesti acest thread zilnic sa stii unde ne intalnim dar pe scurt sunt cateva locuri unde ajungem : Carol , Kisselef sau ( cand e zapada) la Ikea.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Sa vin, sa nu vin... n-am mers deloc cu masina pe zapada si mi-e scarba sa mai nimeresc limitari de viteza ascunse..
Comment
-
-
canto...stai domol bre..sa nu faci alte boacane. e iarna afara....si esti raspunzator pentru viata celor din masina ta.
Comment
-
Originally posted by DomnulK View Postcanto...stai domol bre..sa nu faci alte boacane. e iarna afara....si esti raspunzator pentru viata celor din masina ta.
Neah nu merg ca nebunu - fata de altii care merg tot pe frig si potop ca nebunii pe linia de tramvai!! si deja incep altii sa zbiere la ei las-o ba mai usor - nu domne ca am esp:P
Comment
Comment