Pai daca vrei la urziceni propune si tu ceva....Organizeaza si tu dak tot vrei intalnire la urziceni....Si ai sa vezi ce raspunsuri primesti.... Succes ;)
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Corect, greseala mea....Dar mi-a fost mult mai usor, si la indemana sa scriu asa.....Si eu sunt moldovean, din Piatra chiar, si pana sapt viitoare sunt aici, in oras, dar din pacate nu o sa pot participa la intalnire, chiar daca mi-ar fi facut mare placere, pt ca atunci am sa fiu inapoi in Buc.Oricum, sunt convins ca o sa iasa beton intalnirea, si ca lumea se va simti ff bine, iar orasul este ffff frumos, chiar aveti ce vedea!!!
sigpic
Comment
-
Posibil sa ajung si eu la Piatra Vin sa vad loganistii si sa ma plimb cu condola . Bogdane te imprumut cu bani de motorina daca e (glumesc ) ! Merita vazut Piatra Neamtul ! ;)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Pe cand s-ar organiza ceva?
momentan sunt in suceava dar samabata vin spre bucuresti?
v-as ruga sa mai postati si aici la noi detaliile intalnirii.
numai bine
Comment
-
Eu cam da.. Merita piatra.. Un oras mai civilizat nu am vazut! Prea civilizat.. De 2 ori am cazut in penibil.. Simtindu-ma ca la bucuresti. Poate vin si eu.. Oricum sunt cam 6 ore de mers.. ! E frumos drumusigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
Comment