If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Va aratam io cum ie sa luati bataie cu totii, dar inca nu sunt apt de joc, parteneru lanceru e pe banca 1 luna, iar jokeru...stalpul de rezistenta...absenteaza....dar ne-om reveni noi
Va salut baieti am si eu o rugaminte sunt baiatul cu BMW verde de la intalnirea regionala din BRASOV si as vrea si eu sa-mi trimita baiatul ala care se stie filmuletul in care m-am invartit pe asfalt >VA multumesc anticipat si va salut cu respect >>> uitasem sa il trimita pe mail la silviu.valeo@yahoo.com sau la aceeasi adresa de mes
SUPEEEER TARE seara asta ... mai intai tenis, apoi am vrut sa ma dau si eu si n-am avut cu cine... deci n-am adversar... le e frica de mine . Apoi intoarcerea la kiss ... distractii nebuneli ... intoarcerea spre casa, la intrarea in pasajul de la unirii, POC imi ia fatza o skoda octavia B 15 FYW parca.... EU SANATOS ?? DUPA ELE (erau 2 fete) ... ne distram in drum spre casa ca doi nebuni, ajung aproape de casa si ghici ce... suntem vecini ... si au fost la kiss si au plecat imediat dupa noi ( eu4yas era cu mine )
Scuze de off: Cata pe cuvantul meu, te urasc ... Pfoai de capul meu, a scris asta fratemiu tot ... Fiti-ar gura aia sloboda sa-ti fie .... Du-te maaaa ...
Poate cineva sa-i stearga postul ? E offtopic grav
SUPEEEER TARE seara asta ... mai intai tenis, apoi am vrut sa ma dau si eu si n-am avut cu cine... deci n-am adversar... le e frica de mine . Apoi intoarcerea la kiss ... distractii nebuneli ... intoarcerea spre casa, la intrarea in pasajul de la unirii, POC imi ia fatza o skoda octavia B 15 FYW parca.... EU SANATOS ?? DUPA ELE (erau 2 fete) ... ne distram in drum spre casa ca doi nebuni, ajung aproape de casa si ghici ce... suntem vecini ... si au fost la kiss si au plecat imediat dupa noi ( eu4yas era cu mine )
"V-ati imprietenit si pe Facebook....foarte tare)))"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment