astazi,sa tine ceva pe undeva?..daca da astept hotarirea de instanta a LCB_ului
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salutt
urmatoarele intalniri unde sunt?si se poate veni si ku masina normala ?adika neaaranjate ?mi ar placea foarte mult sa vin si eu deokamdata nu are nik fakut dar la anu va fo i skimbare foarte mareD si daia mai vreau si eu sa aud ,sa vad niste sfaturi ceva...e ok?
la ce ora?sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Credeti ca are rost sa ne gandim la o locatie pentru vinerea seara? Din cate am vazut se cam impute treaba la constitutiei : mcv-uri....ARR..si alte nebunii !
Ps. Am intrebat , nu am dat cu paru'sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
off:Cosmin..RAR-ul frate...ARR-ul sta degeaba la constitutiei ca nu vin camioane pe acolo
poi e foamete acum..deaia...cativa dintre loganari au scapat aseara la mustata...gen bobbyred si shark ))))sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Mergem mai legal in zona Constitutiei vineri seara spre fulgerica si nu ne opreste nimeni, poate doar sa fii intr-o Dacie berlina, cu aia daca nu te opreste de radar te ia de faptul ca e Dacie, apoi mai testeaza ei alte cele.
Eu unul nu as schimba locatia de la Constitutiei vineri seara.
Comment
-
Originally posted by matheo66c View Postoff:Cosmin..RAR-ul frate...ARR-ul sta degeaba la constitutiei ca nu vin camioane pe acolo
poi e foamete acum..deaia...cativa dintre loganari au scapat aseara la mustata...gen bobbyred si shark ))))
PS Scz Matheoo chiar nu stiamsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
nu trebuia sa pleci, doar ti-am spus sa bagi masina in parcare langa ale noastre ca nu veneau pe la noi sa se uite ce modificari au si ce nu......
eu unul nu credca este nevoie sa schimbam locatia de vineri, mai ales daca mergi cu viteza legala pe portiunea fantanilor si intri jn parcare drept nu are cum sa se ia de tineTraieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
ce usor e sa vb cand ai masina stock.... )
ramane la locul stabilit...oricum nu vroiam sa schimb ceva doar sa discutam pe baza celor intamplate aseara
PS. Pe fica , aseara, l-a luat de pe strada?sigpic
Comment
-
De fapt doar pentru radar, numai ca fica nu a facut ca tot plutonu' dreapta dupa colt cum se asteptau aia cu sepcalie, ci o luase drept in parcare. Abia dupa ce a coborat din masina au venit si aia in parcare dupa el. De ce l-au mai bagat la RAR nu stiu.
Comment
Comment