kiss ora 21:00 , ajung si eu
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salutare tuturor! Vreau numai sa va intreb daca o sa am parte de sustinere din partea unora din voi pe data de 25 septembrie in finala Rompetrol Racing Challenge care va fi organizata la Bucuresti. Dupa cum bine se stie, exista o ura intre bucuresteni si timisoreni si parca mi-ar prinde bine sa aud in finala si altceva decat huiduieli ). Daca aveti vreo intalnire fulger in 24 o sa vin si eu. Numai bine!sigpic
Comment
-
matura concluzie ai reusit sa tragi, e de apreciat si bine de stiut!
nici in spirit de gluma nu ar fi fost frumos sa faci astfel de remarci.
in rest, succes in MAREA finala!sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Originally posted by mareom View PostSalutare tuturor! Vreau numai sa va intreb daca o sa am parte de sustinere din partea unora din voi pe data de 25 septembrie in finala Rompetrol Racing Challenge care va fi organizata la Bucuresti. Dupa cum bine se stie, exista o ura intre bucuresteni si timisoreni si parca mi-ar prinde bine sa aud in finala si altceva decat huiduieli ). Daca aveti vreo intalnire fulger in 24 o sa vin si eu. Numai bine!
Esti binevenit ca orice alt membru al LoganClub. Noi nu facem diferente si cei care s-au convins live o pot confirma.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
nu ar trebuii sa generalizam sau sa-i judecam pe altii.. poate ca aceste doua fete sunt a celor care se complac in situatie si devin ulterior penibili.sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Da mareom, Bucurestiu.. (partea activa) te sustine..
Comment
-
Care ma ajuta si pe mine in seara asta cu o trusa de torx-uri? Trebuie sa prind o bara la un Passat din 2003, ca am dat cu ea in santz.
O sa caut eu niste saibe, dar imi trebuie un torx de... nu stiu de cat, ca sa desfac niste suruburi.
Multumesc anticipat.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment