23 ??? carol ???
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ah... din pacate nu am mai ajus... le-am devorat aseara.. si... imi cer scuze... azi incerc sa fiu prezent la carol cu doar 3...sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
-
Originally posted by bezmeticu View Postun = unde la carol.. scrie de 5 ori mai sus... la farfurie!
colegule cel nou,evita prescurtarile si scrisul mirc,ca noi suntem romani,oameni simpli
intalnirea se face la farfuria sau mai bine zis in rondul de la parcul carolsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
ma prezint si eu in seara asta la 21:00
Originally posted by AGENTUL NYT View Postoff topic - da de ce te dai tu mai balena decit esti,vita,fii mai blind cu el ca e nou
colegule cel nou,evita prescurtarile si scrisul mirc,ca noi suntem romani,oameni simpli
intalnirea se face la farfuria sau mai bine zis in rondul de la parcul carolsigpic
Comment
-
Originally posted by AGENTUL NYT View Postoff topic - da de ce te dai tu mai balena decit esti,vita,fii mai blind cu el ca e nou
intalnirea se face la farfuria sau mai bine zis in rondul de la parcul carol
offf.. te-as lua si pe tine intr-o serie dar mi-e drag de tine... sunt destul de diplomat...sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
@bezmeticu - sa fie sangre,vitelul meu cel diplomatLast edited by AGENTUL NYT; 30 November 2010, 19:05.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment