Imi dati si mie un semn daca va intalniti.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Deci se iese sau nu pe undeva? Eu p ela 23:30 am o treaba la casa presei deci voi fi in zona kiss.
Comment
-
Wlw
nu ai lemne in soba la motor? Nu-i frig tati
ati amintesti cand am fost la cet pe frigu' de ati clampaneau dintii in gura si tu erai in pantaloni trei-sferturi?
acum e parfumNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Deci mai vine careva? Ca tre sa plec....Si sa stiu daca vin pe acolo sau nu.
Comment
-
Sa va dau niste detalii.. Asta daca va intereseaza.. + ultimile poze.. Deci.. Masina s-a vandut cu 2800 euro! Casco ma va despagubii cu 5300 euro! Intr-o sapt am banii!
deci 8100.. In total.. Ceea ce e superb.. Avand in vedere ca dauna totala scrisa era de 8500 - 500( care insemnau : bara, armatura, oglinda.. Ca n-am apucat sa fac intregirea)
deci a iesit superb! Pt toti cei ce ati contestat.. Dauna totala.. Atasez poze
ca deobicei.. Alt noroc, dar doar pe asta il pot pune pe forum, am fost la o secunda.. Sa ia foc toata masina in momentul impactului! S-a ars toata electrica!sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Stiti cu ce circula acum fratele cu EVO? Cu Logan Van )
Comment
-
1 in ce naiba ai infipt-o bezmeticule?
2. Sa inteleg ca se sta acasa?!?!?!?!?!?
Comment
-
In pom... Vorba ta boby sa ma stapanesc.. La 16 v.. Si nu la bmw.. Ca eu cred ca tre sa-mi iau si garsoniera confort 6 cu usa pe tavan..
ca parca ma cauta )
si nu am bani de amandoua.. O sa-ti povestesc odata.. De cat noroc am putut sa am..sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Oke
23 kiss sa fie...Incerc sa nu intarzii. Pe stanga sau pe dreapta cum vin dinspre arcul de triumf?
bezme....mare noroc ai avut la cum arata masina....Last edited by NerviiMei; 3 December 2008, 23:13.
Comment
Comment